söndag 26 juli 2009

Slappis dag

Gårdagen va mkt trevlig.
Maten på zebban va lika god som alltid, o servicen va lika kass som vanligt haha. 1 1/2 timme tog de innan vi fick maten o så fick vi gå o beställa de vi ville ha o dricka i baren för de va aldrig nån som kom fram till oss o fråga vad vi ville ha. de e dåligt tycker ja.. skärpning i på zebban..
Synd att man ska behöva tappa tålamodet när man är där för att de tar sån tid för att få beställa o att få maten, eftersom maten e helt underbar god!

Kvällen fortsatte sedan här hemma med goda drinkar o teckenet haha, ni kommer ihåg de där kortspelat man spela när man gick på högstadiet, Helena o jag va i samma lag o killarna hade inte en chans emot oss:)

Min förkylning har blivit lite värre, så idag har ja intagit soffläge.
Hostar o snörvlar för fullt här, men u har de blivit lite bättre o ja hoppas de förvinner helt snart, för imorrn är vi bortbjudna till Jenny o Samuel på grillning:) Och sen ska vi ju till Götet på onsdag o då vill ja va frisk..
Så nu ska ja missbruka vitaminer:)

Har kollat på Dirty Dancing idag oxå, finns de nån bättre film.. nä tror faktiskt inte de!
helt underbart bra e den:) och Patrick Swayze, ja säger bara ohlala haha, iallafall i den filmen, sikka muskler asså;) haha

Disken står visst o väntar på att få bli ren oxå, så de e la bäst att få de gjort.

xoxo

Inga kommentarer: