onsdag 9 september 2009

Ledig dag

Idag vart de en lång o härligt sovmorgon, vakna vid 9 men låg kvar i sängen en timme till, de va så skönt:) Så nu sitter ja o äter frulle.
Ska väl sen ta tag i våra flyttkartonger:( usch de e ju så tråkigt att packa..
Helst av allt vill ja bara ligga i soffan o slå på en film o slappa men de får bli nån annan dag när allt i huset e klart, för nu finns de fasen ingen tid o slappa!!

När Johan slutat jobbet så ska vi åka till Ulfåsa möbler, vi har hittat ett soffbord som vi fastna för där, så vem vet vi kanske kommer hem med lite nya möbler idag:) skulle inte förvåna mej;)
Och resten av dan ska ja väl antagligen packa ännu mer eller om de e nå mer o göra i huset, men ja tror inte de, för nu väntar vi bara på att spackelmannen ska bli klar så vi kan börja måla o tapitsera:) ja hoppas iallafall vi kan börja me de lite smått i helgen:)

Ska väl äta upp frullen sen blir de väl att slåss med dom där jäkla flyttkartongerna..

xoxo

2 kommentarer:

Jennan sa...

Vet hur det är=) Men du är mycket duktigare än jag hihi

TAck själv för en trevlig pratstund,blir köttfärssås o vin snart...

Du ordpolis som jag är,det stavas tapetsera haha;-)
Kram

Sandra sa...

Hoppas packandet och Ulfåsa möbler gick utan problem igår. Hoppas du inte tog illa upp att jag inte kom men det är rätt mycket nu med allt. Men vi måste ju ses snart igen, det kan inte gå så lång tid mellan gångerna som det gjort nu! Ha det bäst och hälsa Johan