måndag 23 november 2009

Ny vecka,nya tag

Då va de måndag igen!!
Dags för en ny arbetsvecka, som antagligen kommer börja rätt lugn, men de blir nog mer att göra i slutet av veckan, då det är lön på onsdag!

Helgen har varit lugn, fredagkvällen spenderades framför Idol, lördagen jobbade ja en sväng först på dagen, sen vart de e även lugnt den kvällen, hyrde den senaste Wallander filmen, men ja tycker dom bara blir sämre o sämre. och igår (söndag) så va vi först en sväng på IKEA o handla lite smått o gott både till bebben o till oss själva:) sen på eftermiddagen vart de hockey, vet dock inte hur de sluta, för vi va så hungriga o så va matchen inge bra då dom låg under så vi åkte hem o käka o titta på film istället:)

Idag ska ja nog ta o ringa till MVC o kolla va dom tror om att ja ska börja käka järntabletter eller nåt, sist vi kolla så hade ja ingen brist på järn, men ja känner att ja bara blir tröttare o tröttare, spelar ingen roll när de e på dygnet så e ja lika trött, men vem vet de kanske e vädret som gör de, kan ju faktiskt vara så. men ja ringer o kollar läget, har ändå lite annat att fråga om:)

Ja om ja skulle ta o fixa till kalufsen innan ja beger mej till jobbet då!

Ha en trevlig måndag!

xoxo

Inga kommentarer: