fredag 19 februari 2010

Trött på snön

När ja vakna imorse o insåg hur mkt snö de kommit inatt så höll ja på att bryta ihop, räcker de inte nu?? Nu vill ja ha vår, vill höra fåglarna kvittra o se solen skina!
Tyvärr så verkar de som vintern vill hålla i sej ett tag till, inte så mkt att göra nåt åt!

Jaa fredag idag då, blir nog en lugn fredag, har blivit mkt OS o sena kväller den här veckan så vi är nog båda ganska trötta, men lite ska vi väl ändå mysa till de.
Med lite smått o gott, undra bara vad man ska laga för mat ikväll, vet inte vad ja är sugen på, skulle va kul att testa nåt nytt, så är det nån som sitter med ett smarrigt recept, så skriv gärna ner de här till mej:)

Snart kommer kusinen på en kaffe, hon har varit i Thailand i två veckor så hon lär väl vara kolsvart, de blir långärmat o långbyxor för min del, så man inte känner sej så blek;)
Nä men de ska bli kul o ses, va faktiskt väldigt längesen!

Dags för duschen

xoxo

2 kommentarer:

Sanne sa...

Hejsan! Jag provade ett recept i veckan som jag tyckte var gott: http://www.recept.nu/1.10241/pelle_johansson/huvudratter/kyckling_fagel/kokoskyckling_med_ris

Om man tycker om lite stark mat. Tips bara att krydda kycklingen med typ grillkrydda eller vad som annars blir den lite smaklös. Finns massor med kul på recept.nu =) Det är ju superkul att prova nytt.

Lisandra sa...

Tack för tipset:)