måndag 26 juli 2010

Höst?

Vad är det här? är sommaren redan över, är det höst nu?
Det hoppas jag verkligen inte, men de känns nästan så. Vilket ruskigt väder vi haft senaste dagarna, en massa regn o kallt har de varit oxå!
Nä fy, nu vill vi ha sol o sommar igen!!

Imorrn ska vi till Kolmården:) om de inte spöregnar vill säga, men de ska de inte göra, så förhoppningsvis så kommer vi iväg, ska bli jätte kul, har inte varit där på många år:)
Ska bli kul o se vad Milo tycker om djuren, han kanske till o med e för lite för att förstå? fast ja tror han kommer glo som tusan o undra vad allt är, för de gör han så fort de e djur på tv, så vi får la se. jag tycker de ska bli skoj iallafall, vi åker dit ihop med syrran o Sebbe, så de blir kul:)

På onsdag ska vi hämta våran nya ringar som vi beställt (förlovningsringar)
Ingen av oss kan ha våra längre, min är för liten o Johans är för stor o våra ringar va i silver så de e inget dom kan göra om!
Så härom dagen va vi i skänninge o beställde nya i rött guld:) skitsnygga:)
och dom går ju även att göra om, ifall de skulle va så att dom blir för stora/små!

Milo är inte som alla andra barn, han äter hellre rotfrukter än frukt, den tokungen hehe, uj uj vilka miner han gör så fort han får frukt:)
Men han vänjer sej nog snart, brukar blanda i lite i gröten så de blandas med nåt han är van vid:)
Men är glad att han tycker det här roligt med mat o mer o mer nyfiken blir han.
Nästa vecka ska vi till bvc på 5 månaders kontroll o då blir de sprutor igen:( och då kommer vi även gå igenom lite mat, vilket jag ser fram emot, de e ju lite av en gåta de där, alltid bra med lite nya tips:)

xoxo

Inga kommentarer: