lördag 10 juli 2010

Underbart...

Imorrn åker vi ifrån detta himmelrike, önskar vi kunde stanna hela sommaren. Det är så himla underbart är, för er som inte varit i Varberg, åk hit. kan inte fatta varför ja inte varit här på 7 år.
Är glad att vi åkte hit i år:)
Dagarna har gått fort, men dom har varit toppen. När vi åkte i onsdags så stannade vi först i Ullared, sprang in en snabbis o handla lite (mest till Milo) sen åkte vi till stugan o här va vädret jätte bra, så några av oss gick ner o bada direkt o till kvällen vart de grillat o gott o dricka!
I torsdags va vädret inget vidare så mamma o ja tog cyklarna o cyklade längst strandpromenad ner till stan för lite shopping:)
Och om vi shoppa, eller iallafall jag o för en gång skull handla ja till mej själv, hittade massor av fina kläder, vart ju lite till Milo oxå såklart men faktiskt mest till mej (det va på tiden)
Igår (fredag) så låg vi på stranden o sola o bada o hade det väldigt bra, på kvällen gick vi bort till Solviken o käkade god mat, efter det vart det några goda drinkar o TP spel på altan i stugan.
Idag har vädret varit kanon, men direkt imorse när vi vakna så tog mamma o jag återigen cyklarna ner till stan där det alltid är marknad på lördagar, strosade runt lite, åt lite glass o så.) sen gick de fort hem för att sen lägga sej på stranden o steka:)))) underbart!
Har blivit många dopp idag, även milo tog sej ett dopp i havet:) 26 grader i havet, fan så gött. tyckte nog även Milo, han såg lite chockad ut men inget gråt eller skrik han bjöd till o med på ett leende:) han e ingen badkruka han inte;)

Nu sitter vi här o bara dricker gott och deppar över att vi ska åka hem imorrn hehe:)

Milo har varit jätte duktig den här veckan o somnat 8 varje kväll, o sen på morgonen när han vaknat vid 8 så har vi tagit en promenad o kollat på alla sjukt snygga hus som finns här:)
Här skulle ja faktiskt kunna tänka mej att bo nån gång i framtiden;)

nä nu ska ja ta en cider o bara njuta av denna vackra sommar kväll:)
Bilder kommer när ja kommit hem, glömde ta med sladden!
xoxo

Inga kommentarer: