tisdag 17 augusti 2010

Simmat

I eftermiddags va Emma med mej till http://www.medley.se/lundbybadet/ och simmade 1500 meter, jisses va vi kände oss duktiga sen efter det:) blir en tur dit imorrn oxå:) med tanke på att ja inte får belasta mina knän nu på några dagar pga av förslitningar så e de ju perfekt att simma o bra motion är det ju oxå:) och skönt är det att lägga sej i bubblet efter simningen:)

Milo somnade 19.30 idag, men vaknade nyss o gråter som bara den så Johan är inne oss han nu o försöker få han att lugna ner sej, vet ej vad det här men så här har det varit lite nu o då?! nån som har erfarenhet av det?
Och oftast e de samma sak, han är jätte trött o somnar, han sover ca en timme o sen börjar det med att han börjar böka lite men då räcker det med att ge han nappen, men sen blir det så här o då är han helt tokig, igår va det ju för att han va tvungen att bajsa, men som idag då? är det kanske tänderna som rubbar sömnen lite? tråkigt är det iallafall, för man tycker ju så synd om han:( och man kan ju inte ta upp honom heller o låtan vara uppe med oss heller (det fick han igår) för då kanske han vänjer sej vid det o aldrig somnar vid sju längre, men samtidigt så vill man ju bara ta upp honom sätta sej i soffan o bara kramas med han! ja, de e svårt de där:(

Verkar gå sådär där inne så dags att ja går in o se om de hjälper med mamma:)

xoxo

1 kommentar:

Johanna sa...

Nämen stackaren! Jag vet inte vad de kan vara men jag gissar att de kan vara tänder som spökar. Han börjar ju närma sig den vanliga tiden för tänder att dyka upp. Sen kan de ju komma tidigare eller senare. Så svårt ibland. Det kan ju vara så mycket olika grejer. Jag tror inte babysången börjar förrän den 6/9 v.36. Vi har inte pratat så mycket om det men vi ska gå på babysim kl 14 på måndagar så det blir nog morgonpasset. Lite synd att det krockar på samma dag :( Vilken tid hade ni tänkt?