måndag 31 januari 2011

Dagens tips!

Fläskfile låda:

2 st fläskfile
2 pkt bacon
Färska champinjoner
5-6 dl vispgrädde
ca 1/2 dl tomatpure
1 påse parmesan ost
Vitlökspulver och svartpeppar

Stek fläskfilen hel tills den får färg
Låt den sen puttra i en gryta med vatten i ca 20 minuter
Ta bort fläskfilen och häll sedan i grädden, tomatpuren,osten och kryddorna i skyn!
Stek bacon och svamp, skiva upp fläskfilen och lägg den i en form, häll sen över champinjonerna och baconen och till sist såsen.

Sen ska den stå högst upp i ugnen på högsta värmen till såsen börjar bubbla.

Jag brukar servera det ihop med klyftpotatis och sallad, mums

En av mina absoluta favoriträtter:)

1 kommentar:

Sandra, Colins mamma sa...

Åh vad gott det låter. Det ska jag testa någon dag!