onsdag 23 mars 2011

Premiär för i år!

Idag var det dags för mina easytone att få komma ut, fick dom i morsdag present förra året.
Och under vintern nu har dom alltså legat i ide!

Så nu har ja trimmat häcken ( min alltså) lite extra idag och mer blir det för snart är det dags för aerobic:)

6 kommentarer:

karin sa...

Hej! Nu är dagens blogg avslutad!
Gå in och kolla om just du vann.
Om inte bättre lycka nästa gång!
Kram!

Ida sa...

Segis.. Ja har haft mina på ett par dagar.. :)

Erika Wilhelmsson sa...

Hej!
Självklart hjälper jag dig med det. Det är superenkelt. Kopiera tävlingsbilden ur ditt tävlingsinlägg, genom att markera bilden och klicka på Ctrl+C. Gå in på "Design" och ta sen "lägg till en gadget" ta sedan "HTML/JavaScript" där klistrar du in tävlingsbilden. Sedan förminskar du den till rätt storlek. Sedan klickar du på bilden och sen länk-knappen och lägger till länken till ditt tävlingsinlägg. Så bilden alltså blir länkad.

Förstod du där eller ska jag försöka förklara det bättre?:) Det är svårt att förklara så här. Jag kanske ska visa det i ett inlägg istället?

Fia sa...

Work that asssssssssssssssssss

Erika Wilhelmsson sa...

Du kan ju högerklicka och ta kopiera också. Det kanske är enklare att förklara så. :) Annars så är det att du trycker på ctrl-c inte ett plus. Utan det var bara för att förklara.

Tänk på att du måste ladda upp bilden i bloggen. I ett inlägg exempelvis. För att kunna kopiera den. Du behöver ju inte publicera inlägget sen. Men den måste liksom sitta i ett inlägg du håller på att skriva i för att du ska kunna kopiera den.

Erika Wilhelmsson sa...

Jag antar att du var inne i HTML-delen och försökte kopiera in bilden. Då händer det inget :) Det är i RTF som Magin sker. Haha