torsdag 10 november 2011

Planerar för fullt

Även om det inte märks när man tittar ut, då det fortfarande är grönt ute och det är runt 10 grader varmt så är det ju faktiskt inte så långt kvar till jul!!

Om en vecka åker jag och Johan till Ullared för att köpa lite julklappar, tänkte sätta mej ner och skriva upp lite saker som ja vet att ja ska ha, men sen vet man ju att man kommer att komma hem med en massa annat, men det hör ju liksom till;)
sen måste ja ju bara säga att internet är ju ett himla bra sätt att köpa vissa julkpappar på.

I år tänkte ja nämligen va ute i riktigt god tid och inte få panik dom sista dagarna för det fattat en julklapp eller två!

Men i år tycker jag det är jätte svårt att köpa till Milo, känns som han fick allt och lite till förra året, hans rum väller över av leksaker o då rensa ja ändå där förra veckan!!
Har köpt några klappar till honom o vet en sak till, men sen tar det stop, räcker kanske visserligen så, för vi är ju inte dom ända som han får julkappar av om man säger så;)

Vad köper ni till era små i år, som är i ålder med Milo?

Julkort måste man ju fixa med också, ta kort på våran lilla tomtenisse och sen göra ett fint kort:)
Bara för att det inte känns som vinter så tror man att man har hur mycket tid som helst på sej men det har jag ju inte!

Och i år ska ja göra ALLT i god tid:)

Förutom att slå in julklapparna, för det gör jag inte förns det är vitt på backen, lite jul känsla måste man ju få, tända en massa ljus, lyssna på julmusik, känna glöggdoften ( ja tycker bara doften är god) och sen slå in klapparna och lägga dom under granen, mmm det är jul på HÖG nivå:))

Vad gör ni för att få julkänsla? :)



1 kommentar:

caroline sa...

hahahah, jags ka också göra ALLT i god tid. Hur man nu gör det =)
Men kort känns ju bra att börja med snart. Julklappar har jag inte börjat tänka på än, men det blir en tripp till Ullared härifrån också. kram kram