tisdag 13 maj 2008

Tisdag...

Idag mår ja faktiskt bättre, är inte alls lika tung i kroppen som ja va igår..
Nästan hela dagen så har ja varit på ett ganska så dåligt humör, mest för att ja tycker det är jobbigt att inte kunna prata med Johan så mycket som ja hade velat o dels för att ja saknar honom så förbannat mycket!
Jobbigt de där, tio nätter kvar:( hoppas dom går jäkla fort...

Igår hade ja ett god natt samtal med Ida o vi babbla om allt mellan himmel o jord, först prata vi om ganska "allvarliga" saker typ känslor o kärlek o om livet i sej o bla bla bla.. vi kom nog fram till en hel del bra skulle ja tro.. jobbigt men kanske ändå de ända rätta..
Det var ett sånt gammalt hederlig Ida och Lisandra samtal o dom kan oxå va ganska roliga, vilket de här oxå blev till slut.. vet inte riktigt vad vi babbla om men fasen va kul vi hade..
Låg här i sängen o skratta klockan tolv inatt:)

Kalle 28 till Ida 93: Bend over bitch!! hahahahahahahhahaha fan va kul:)

Imorrn blir de träning igen jippi.. längtar faktiskt.. ska bli skoj.. får nog bli en powerwalk o sen lite styrketräning av rygg o axlar imorrn:)

Ska krypa under täcket nu, ska ju upp klockan sex imorrn bitti!

Älskar dej Johan...

*love*

1 kommentar:

Vildängel sa...

Ja för fan va ja ska benda over.. haha.. Men tänk om ja inte hittar en kalle som är 28 o villig när ja är 93.. *asg* Kanske blir kurt 74 eller nått.. Tack för samtalet igår o idag.. Puss puss