onsdag 4 november 2009

Första snön??

Satt i köket imorse o såg snöflingor falla, inga stora men dom va där, va de första snön som föll? De måste de väl varit va, annars har ja missat den totalt förut!
Men i blåst o snöblask så satte ja mej på cykeln ner till stan för att gå på ett möte ja hade på banken, för att kolla så allt såg bra ut med räntor o hej o ho, alltid bra att ha lite koll på de:)
Sen åkte ja vidare till vårdcentralen, Japp ja har vaccinerat mej!! om de va rätt..?? inte en aning, men efter att ha frågat runt som en tok så kändes de rätt för mej!!!
Visst e man orolig o tänker tanken att hjälp skadar de mitt barn o om de gör de hur påverkas de o bla bla bla.
Men sen får ja tänka på vad min morbrors fru sa (hon e barnmorska) att ta sprutan, för de e en så pass lite dos o barnet ligger så pass skyddat där de ligger. så ta sprutan för de e 100 gånger värre för både barnet o mej att åka på svininfluensan.
Så ja tänker på dom orden o då känns de som ja gjort rätt.
Men sen e de ju alltid så att folk tycker olika om saker o ting så åsikter om vad man gör kommer ju alltid finnas, men de e sånt man få koppla bort nu.
Nu har ja tagit den där sprutan o de gjorde ja ju för att de e va JAG tror e bäst för mitt barn:)

Efter sticket som inte kändes mkt alls, kan ja ju tillägga så cykla ja hem o satte på lite kaffe o fick sällskap av min älskade faster:)
Resten av dagen har ja tänkt att städa o de SKA ja verkligen göra e bara så svårt att komma dit o ta tag i de.. städning är sånt man gärna skjuter framför sej.
Men inte idag!!!

Sen i eftermiddag kommer Hanna o lilla Ida hit på en fika medans våra karlar är o spelar innebandy, ska bli kul o träffa dom, nu har de gått ett tag sen sist!!

De får bli allt för den här gången, nu ska dammsugaren få jobba lite:)

xoxo

Inga kommentarer: