lördag 8 maj 2010

Bal

Idag ska min lillasyster dansa bal:)
I år är det i Tranås, så dit ska vi sen för att titta på henne o Sebbe:) åh dom kommer va så fina:)
Så himla synd bara att de e så tråkigt väder, va e de här lixsom, e ju bara 5 grader ute o regnet hänger i luften:( men balen e inte förns tre så man får väl hoppas på att de spricker upp lr iallafall att de e uppehåll!

Milo ligger o sover i babygymet, så roligt va de;) sötnosen:)
jag ska väl klä på mej lite kläder, men frågan e ju vad, kommer antagligen bli rätt kallt om man ska stå still o titta på alla balpar!

Begravningen igår va jätte fin, missförstå mej inte nu, de e sorgligt o allt så o de e hemskt att se sin mormor så himla lessen, men samtidigt så va de så fint, jättefina blommar, åh dom va verkligen så fina o Sandra en tjej som sjöng, sjunger så fint så man ryser, och de va jätte fina låter:)
Nu vilar hon i frid lilla gammelmormor:)

Efter kyrkan så åkte vi alla hem till mamma o Niclas för fika, och Johan o jag vart visst kvar till typ elva igår kväll! men vi fick ju inte åka, dom vill ju mysa med Milo hela tiden:)

Efter balen, så ska vi hem till Milos farmor o farfar, hans farmor fyller 65 år idag o de måste ju såklart firas, de e ju en lite speciell ålder:) Så dit ska vi o glufsa i oss en massa smaskigheter:)

Nu vakna sonen,gissar att de mat han är ute efter;)

xoxo

Inga kommentarer: