fredag 2 juli 2010

Vätterviken


Vilken underbar dag denna dag har varit, så himla varmt o det är det fortfarande o klockan är över 10:) rena utomlands vädret ju! lovely:)


Imorse kom Emma o Lowa hit o hämtade mej o Milo o så åkte vi ut till vätterviken för som o bad, blev dock inget bad för min del, men en del sol vart de iallafall:) Synd att man inte har ett vettigare bad på närmare håll, men skogsjön lr lundbybadet lockar faktiskt inte mej, då åker ja hellre några mil:) och vid vättern e de ju väldigt fint, älskar när det är lång grundt o att man ser var man går:)
Efter de så åkte jag,Johan o Milo till mobilia, sprang in på Jysk för o köpa en resesäng till Milo då vi måste ha de nästa vecka när vi åker till Varberg:)

Väl hemma satte vi igång med maten, idag vart det tacos, smaskens!
Mätta o belåtna så tog vi en promenad ner till stan där det va fullt med folk (broarnas dag) kul när det händer nåt i stan!
Nu är vi hemma o Milo somna nästa direkt när vi kom hem, så nu har jag o älsklingen plockat fram godiset o sen tagit varsin kall öl:) det är inte dumt kan ja säga;)

Nu ska ja ägna mej åt sambon:)
xoxo

2 kommentarer:

Ida sa...

Mysigt ni verkar ha haft det! Vi åker till Mjölby på måndag så i veckan tänkte jag visa sambon Vadstena för han har aldrig varit där, vi hoppas på fint väder :)

Lisandra sa...

Ja då får vi verkligen hoppas på finväder, för vadstena är verkligen fint på sommaren:)kram