måndag 25 oktober 2010

Helgen som passerat

Hej! Nu är det måndag igen o jag är tillbaka framför datorn, valde bort den i helgen, då ja kände för att strunta i allt o bara umgås med min familj o med nära o kära och det är precis vad jag har gjort oxå:)
Den här helgen av varit kanon!
I fredags så va min kusin Yennifer o hennes kompis Jennie här o käkade pizza med oss, o sen spenderades kvällen framför Idol!
Natten sov vi sådär bra då Milo hade jätte ont i magen, vi gissar att de va att vi bytt välling, så nu har vi bytt tillbaka o nu har han inge magont längre:)
I lördags morse va ja som i vanlig ordning iväg o tränade step i 75 min, på kvällen kom hela min familj hit o käkade, syrran stod för matlagningen, så skönt att slippa tänka på mat för en gång skull:) Hon lagade jätte god mat o alla vart mätta o nöjda:)

Igår va Helena o Robban här på en fika, ritkigt kul att träffas igen även fast de bara vart en kortis:)
På kvällen igår va det fullt hus här hemma, brorsan o syrrans kille Sebbe va här o lånade våran tv då det va fotboll , även syrran o kusinen va här, och dom busade såklart med Milo, gissa om han va nöjd:)
Lite i korta drag av vad som hänt i helgen:) Imorse blev det ingen babysång då Milo gått o blivit sådär snorig igen, va trött ja blir, när ska det gå över? Som tur är så är han ju bara snorig, han har ju sluppit allt som har med feber o hosta att göra, men ja tror detta är jobbigt nog för han, hör ju hur jobbigt han har att andas så han sover ju sådär bra, så inatt fick han sova i våran säng.. mysigt ibland faktiskt:) och mår man inte bra så gör man inte!
Så istället idag så har vi busat inne på Milos rum, vi har lekt med bilar o nickat med fotbollen o det är ju allra roligast:)

Bild tagen igår då syrran va här o lekte med Milo:)


Så söta:)



Igår va det dags för badning oxå, och som ni ser på bilden så tycker Milo att det är hur kul som helst:)




Våran lilla badpojke:)
Nu ligger ssötnosen o sover så ja ska ta mej en kopp kaffe o titta på Rasmus på luffen som visas på tv just nu:)





2 kommentarer:

M. sa...

Herreguuuud, vilket charmtroll till son ni har!

Madde sa...

Så söt han är!! =)