onsdag 15 december 2010

Aj aj i magen

Natten till idag va sådär rolig, Milo vaknade runt 23 tiden o va otröstligt lessen:(
Vi gick runt med han o försökte med allt möjligt men han bara grät o grät, tror han hade ont i magen för han fes o rapade en massa, stackars liten.
Men ja tror han somnade nån gång runt
ett tiden inatt, lr ja vet faktiskt inte ja va så trött så ja va helt lost inatt hehe.
Men idag verkar det som bortblåst, vi sov till kl 9 o det tackar ja för, när man inte är van att vara vaken sådär mitt inatten så e jag helt död dagen därpå, är glad att ja har en son som sover bra annars:)

Iallafall, så kom Emma o hämtade oss på förmiddan idag, då åkte vi hem till Ella o Millie för att träffa alla mammor o barn:)
Vart mkt bus för barnen, och Milo lånade Millies gåvagn o han gick helt själv utan problem, så duktigt så, nästan att en tår föll haha, ja men va fasen han börjar bli så stor nu, kan bara inte fatta det. han lär sej en massa nytt hela tiden:)
Vilket tur att det gömmer sej en sån i nån av hans julklappar han får av sin mormor, tror ja iallafall;)
Vart även bjudna på smaskig spagetti o köttfärssås, den va väldigt väldigt god:)

När vi åkte hem somnade Milo i bilen o han vaknade inte när vi kom hem så de va bara att klä av honom o lägga in han i sängen o där ligger han än... skönt:)

Men nu ska väl inte ja sitta här längre utan kanske ta o göra lite nytta:)

See you

2 kommentarer:

Hella sa...

Hihi, ja jag förstår vad du menar.. :) kram

Tora sa...

ååh, jag längtar väl egentligen inte tills Viggo är stor nog att kunna gå (KAOS) men det är ändå så himla mysigt när man ser små bebisar vanka runt med sina stora blöjrumpor - MYS!