Jag får även göra grytor, men där kommer tänket in, gör du tex en laxgryta då ska du ha lättgrädde i ( lax är en fet fisk) och gör du kycklingryta så ska man tänka på att ta lite fetare grädde då kycklingen är väldigt smal:)
Så idag lyxa jag till det med en köttgryta:)

Det jag använde mej av vad oxfilé lår grytbitar, jag fräste dom i en stekgryta och när dom fått färg så la ja till paprika, gullök och svamp och lät det svettas.
Sen tillsatte jag 2-3 dl vatten och lät det små puttra i en timme.
Sen hällde ja i va 1/2dl matlagnings grädde 4%.
Och va gott det blev, underbart men ändå så nyttigt:)
Till detta hade jag 1 dl fullkornsris och såklart också en supergod sallad med bla ruccola och spenatblad:)
MUMS
Och nu ska jag även EN gång i veckan fylla på ordentligt med kolhydrater (tex potatis) ej bröd och sånt.
Så ikväll blev det köttgrytan med klyftpotatis och en god sallad:)
Så idag är ja riktigt glad, jag har ju för böveln fått äta rena rama lyxmaten:)
Dessutom så har det blivit 20 min löpning och 1 timmes step:)
Imorrn är det fredag och snart helg, gu så gött:)
- Posted using BlogPress from my iPhone
2 kommentarer:
det där lät riktigt gott ju! lägger du om träningen nåt nu med eller kör du på likadant? kram
Ååå så gott.Jätte längesen vi åt köttgryta.
Du måste testa min dajmrulltårta,såååååååååååååå god!Jag blir väldigt populär på jobbet när jag bakat den till fikat =)
Skicka en kommentar