måndag 23 april 2012

Tidig dag

Det var lite lugnare på jobbet idag, så ja gick faktiskt hem lite tidigare. Var hemma redan vid 5 tiden, bytte om till löparkläderna och drog ut på en 5,3 km lång runda!



Så skönt att redan ha det gjort och nu ha hela kvällen kvar:)



- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Ville bara säga att du inspirerar en till att komma igång att röra på sig! Tänkte bara fråga; har du någon vilodag? Eller utövar du någon form av träning varje dag?
Hur ser dina måltider ut nu? Äter du som innan? Typ utan kolhydrater och sånt. Tips på vad man kan äta på kvällarna när man är sugen på godis, fast vill äta nåt nyttigare?
Tack för en trevlig blogg!!

Lisandra sa...

Tack snälla för din kommentar, den värmde gott:) ang min mat så kan ja skriva ett inlägg om det när jag får tid i veckan, annars blir det en himla lång kommentar;)
Oftast så rör jag på mej varje dag, när det blir en vilodag så är det oftast för att man kanske ska bort direkt efter jobbet och inte kan träna! En vilodag är ju bra att ha, men det passar inte mej, ja gillar att röra på mej och kan inte sitta still;)
Vet inte om jag har nåt bra tips på vad man kan äta på kvällarna, brukar själv inte bli så sugen på nåt, men blir jag det så tar jag oftast en apelsin. Annars kan ju grönsaker och dipp va ett nyttigare alternativ:) man kan ju göra egen nyttig guacomole som man kan doppa grönsaker i:) kan skriva receptet på det i ett inlägg också:)
Hoppas du fått svar på dina frågor?:)
Kram