tisdag 23 november 2010

Inställt..

Idag var tanken att två kompisar skulle hit (den ena har en son på 11 månader) och umgås med mej o Milo idag, men dom ringade o ställde in då dom inte kan ta sej nånstans, den ena bor i Blåvik o där kan ja tänka mej att det är en massa snö o ja skulle gissa på att dom inte plogar förns i vår haha ;) nävars men de ligger rätt långt bort i urskogen, så de plogas väl inte som här inne i stan.
Så tyvärr så vart det inget med det idag, så vi får helt enkelt boka en ny tid nästa vecka!

Som det ser ut nu så verkar det som om vi oxå är insnöade, är fortfarande ingen som varit o plogat här o då bor vi ändå i ett bostadsområde, jäkligt dåligt tycker ja.
Vill inte sitta inne hela dagen, både jag o Milo kommer bli tokiga, vi är vana att komma ut varje dag, men de finns inte en chans att de går att komma framåt med vagnen!
Så de får väl bli en inne dag med en massa tända ljus o mys istället!

2 kommentarer:

Jossan sa...

Ni får ta ut pulkan. :)

Johanna sa...

Ja instämmer Jossan. En pulka blir det nu. Här är vi totalt insnöade. Just nu har vi en stor snödriva på typ en meter mitt på garageuppfarten. Det är inte ens å tänka på att ploga ut med vagnen å här ute är det total snöstorm å Molle tycker redan att jag är tråkig hehe. Kram på er å så hoppas vi det lugnat ner sig till på torsdag.