måndag 29 november 2010

Julklapp till mig??

Troligen så kommer den här telefonen bli min nästa vecka, men ja har inte riktigt bestämt mej än!
Så det är nu jag vill ha eran hjälp!
Ni som har en iphone...
Vad tycker ni om den?

6 kommentarer:

pindur sa...

jag kommer (förmodligen) skaffa mig en snart jag med, får byta hos telenor den 16e december så jag längtar som sjutton. kör bara! :)

Anonym sa...

Har en och kan inte klaga!
Iphone is da' shit ;-)

// Jennika

Jossan sa...

Jag skulle aldrig köpa en själv. ja nöjer mej med den gamla hederliga telefonen. :) Jag vet att Ewah har en iphone (vet dock inte vilken variant, troligen 3) och dom bilderna hon har tagit blir lite korniga och inte så bra när man beställer kort. Men ja vet inte om de beror på nån inställning lr nått. :)

Anonym sa...

Jag älskar min iPhone, skulle inte byta ut den mot nåt annat. Jo en iPhone fyra :-) Jättelätta att förstå sig på! /Sanne

Ida sa...

Den är UNDERBAR!!! Du kommer inte ångra dig ;)

hanna sa...

Jag köpte en iphone3G på tradera för några veckor sen (fick ingen "bruksanvisning" eller nåt med..)Men iaf, jag förstod mig inte alls på den! Man ser inte ens när batteriet börjar ta slut,så rätt som det är så dör den bara...Jajja, jag vet inte...blev jättemissnöjd med den, finns ingen filmkamera heller (inte vad jag hittat iaf) Det som är bra är att det är jättesmidigt att sms:a..Men typ det jag blev nöjd med :)

Nu har jag tröttnat på den och gått tillbaka till min gamla Sony Ericsson! Kaaaanske skaffar mig en iphone när mitt abbonemang går ut i februari 2012...men det är ju ett jäkla bra tag till dess!
Alla andra man pratar med säger ju att det inte finns nån annan telefon än iphone..men jaa.. Alla är vi olika :)